Klik op een link hieronder voor meer informatie

 

Alles is bewustzijn. Wij zijn 't bewustzijn.

Vanuit het bewustzijn kunnen we alles veranderen in ons leven.

Wij zijn hier op aarde om ons dat weer te herinneren.

Dat we die prachtige stralende lichte ziel zijn,

die we ook wel het bewustzijn noemen.

Alles in ons leven, alle mensen die we op ons pad tegenkomen, alle situaties die we meemaken, alles, alles, alles, duwt ons steeds weer uit onze kracht, om ons te helpen, om ons ten diepste weer te herinneren dat we eigenlijk die prachtige stralende lichte ziel zijn. Ook op momenten dat we het heel moeilijk hebben kunnen we ons bewust zijn van ons licht, dat ook dan nog steeds helder schijnt en straalt. We kunnen ons er bewust van zijn als we weten hoe we ons daar op kunnen focussen. Dat vergt oefening, zoals alles. Dat is een prachtig proces om te leren, en het mooie is dat we dat allemaal kunnen leren. 

Helaas zijn we allemaal erg gefocust op onze mind. We hechten waarde aan onze mind. We geloven wat de mind ons laat denken. We denken dat het waar is. Maar is er één enkele gedachte die jij of iemand anders ooit gedacht heeft waar? Is het de ultieme waarheid, of zijn het allemaal maar hersenspinsels? Alleen maar meningen, overtuigingen, ideeën?  Alleen maar dat wat we denken? Wat onze mind ons laat denken....

Maar wat is dan wel waar? 

Dit is slechts een van de vele onderwerpen waar we tijdens, Satsang, Bewustzijn Dagen, -Weekenden en -Retraites of een 1 op 1 sessie mee aan de slag gaan. Opdat we weer kunt ontwaken uit onze rigide focus op onze mind. En kunnen gaan zien dat achter de wolk van onze mind, ons prachtige licht altijd helder straalt. 

Lachende monnik

Als we vanuit onze ziel gaan zijn, komen we in een flow waarin alles moeiteloos en vanzelf gaat. Deuren gaan vanzelf voor ons open, de juiste mensen en prachtige nieuwe kansen komen op ons pad. Dan kunnnen we weer ervaren dat vreugde onze ware staat van zijn is.

 

  • De 5 daagse Bewustzijn retraite op Ibiza is verplaatst naar 3 juni t/m 10juni 2021(!) 

Meer informatie over het groepswerk wat ik doe, zie de agenda