Wie is Maria 

 

1. nwste foto verkleind

 

 

 

 

 

Eén van de moeilijkste dingen die ik heb moeten leren is van mezelf gaan zien waar mijn unieke, bijzondere talenten liggen. Te zien dat ze prachtig en bijzonder zijn, en voldoende zijn. Dat was altijd al veel makkelijker om bij anderen te kunnen zien. Pas toen ik dat van mezelf kon zien, kon ik ze nog beter gaan inzetten en mensen pas echt goed gaan helpen.

Dit is wat je bij mij kunt vinden:

 • Ik kan dingen heel helder en simpel verwoorden, helder spreken, uitleggen, teachen en duidelijk maken.
 • Ik kan goed luisteren, enerzijds naar degene waarmee ik in gesprek ben,
 • maar tegelijkertijd ook naar wat me daarover via mijn helderwetenheid van boven wordt ingefluisterd.
 • Zo kan ik heel gemakkelijk tot de kern van een probleem doordringen.
 • Om daar vervolgens hele simpele en praktische oplossingen en handvaten voor te geven.
 • Ik kan heel helder en gemakkelijk door de illusies heen kijken.
 • Ik trek het mensstuk en het zielstuk steeds uit elkaar voor je, zo wordt het heel duidelijk waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt.
 • Ik ben bedoeld om vele mensen magische wijze aan te raken met mijn licht.
 • En de weg naar (ver)lichter leven voor mensen gemakkelijker en helderder te maken.
 • Je de weg te wijzen naar je eigen grootste kracht; je ziel, spirit oftewel het bewustzijn.
 • Je krijgt tools hoe je kunt healen vanuit bewustzijn.
 • Mijn kracht zit in mijn licht en in mijn simpelheid. Zo schijn ik een helder licht op het pad van mensen.
 • Liefdevol to the point, recht op het doel af, cut through the chase, no bullshit, gelijk door naar de kern.
 • Mijn kracht zit in dat het ben, het licht, de liefde, de leegte, mensen voelen dat het doorleeft en authentiek is.
 • Ik kan het hogere potentieel in mensen zien, zien wat daar voor nodig is, en ze daar naar toe leiden.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

 • Je hebt een hoge trilling, hoog bewustzijn, daardoor ben je een zeer heldere verlichtende en helende spiegel.
 • Je hebt een heel mooi zuiver contact met de bovenwereld, je bent getalenteerd in geïnspireerd spreken, een onafhankelijke, goeie teacher, een waar voorbeeld waar je je aan op kunt trekken.
 • Je confronteert maar doet dat heel liefdevol, geduldig, respectvol, puur en zuiver, enthousiast, en op een ego-loze manier.
 • Je kunt het potentieel in iemand zien en benoemen, daardoor maak je iets bij diegene wakker, waardoor diegene ook stappen kan gaan zetten om inderdaad naar dat potentieel toe te gaan.
 • Doordat je zo sterk in het bewustzijn zit, gebeurt er in de energie al zoveel bij de ander en komen er al zoveel inzichten binnen, dat mensen veel dieper en verder kunnen komen.

Dit is hoe ik daar gekomen ben....

Na een interessante zoektocht langs oa Reiki, Haptonomie, Engelen, ‘Integrated Energy Therapy’ (IET) van; Stevan Thayer, ‘Angel Therapy   Practicioner’ (ATP) van Doreen Virtue, ‘de Helende reis’ van Brandon Bays, ‘the Work’ van Byron Katie, Mediumschap, was ik op een punt gekomen dat ik op een prachtige manier mensen aan het begeleiden was via healingen, readingen, één op één sessies, cursussen, lezingen, en ga zo maar door. 

En opeens was er een leegte….

Het was het allemaal. En het was het allemaal ook weer niet.

Het betekende niks als ik zelf niet kon Zijn. Dit had ik al vaker gevoeld, dat ik het alleen maar zelf hoefde te Zijn. Om het zo te kunnen uitstralen naar een ieder die ik op mijn pad tegenkom.

Steeds meer zag ik dat wij mensen alleen maar dingen kunnen veranderen bij onszelf. Door te zien dat alles wat er gebeurt in ons leven, nooit over die ander gaat, dat die ander alleen maar onze spiegel is waarin wij kunnen zien hoe onze ziel zo graag wil groeien. Dat we alleen maar dingen kunnen veranderen door het zelf te gaan zijn. “Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.” Mahatma Gandhi.

Om het te kunnen uitstralen mocht ik gaan ontdekken wie en wat ik werkelijk ben. Ben ik wat ik denk? Ben ik wat ik voel? Ben ik mijn ziektes, pijn en klachten? Of ben ik iets heel anders? Iets wat nog veel stralender, krachtiger, grootser en liefdevoller is.

Al lange tijd wist ik en begreep ik wat ik allemaal niet was. Dat ik bijvoorbeeld niet mijn mind, niet mijn ego was. Nu stond ik voor die open deur, om te gaan ontdekken en te gaan zien wie en wat ik wèl ben. Wie en wat mijn ware Zelf is. Wie en wat ik werkelijk ben. Altijd al ben. Altijd al geweest ben, door alle levens heen. En altijd zal Zijn.

En wat een openbaring was dat! Wat een ontwaken! Wat een verlichting! En tegelijkertijd ook zo alledaags dat er niks wezenlijks veranderde. Een shift in perceptie. Een andere manier van kijken. En toch is het dat ook weer niet. Het is een uitdaging is om het in woorden te kunnen vatten. Omdat woorden alleen maar kunnen uitdrukken in dualiteit; in goed of fout, licht of donker, als dat een tafel is, dan moet dat wel een niet-tafel zijn…. Maar dat wie en wat we werkelijk Zijn ìs. Punt. ìs…..

Vanuit Zijn komen we in een hele andere manier van doen. Niet een manier van doen zoals we gewend zijn vanuit onze mind, wat een onrustige, kip zonder kop  manier van doen is. Vanuit Zijn komen we in een vredige, rustige, gefocuste manier van doen. Omdat het vanzelf gaat, moeiteloos is, geleid wordt door het hogere en zo doende vanuit een diep vertrouwen dat alles goed is zoals het is. Het is een flow waarbij alles mag ont-staan vanuit het niets. Alles wat je ooit wilde neerzetten, je diepste dromen, je diepste zieledoelen, alles waarvoor je hier gekomen bent op aarde, komt simpelweg naar je toe, als je weet hoe je je mensstuk steeds meer uit de weg kunt houden, en je ziel zijn eigen oorspronkelijke taak aan het roer weer laat innemen.

www.satsangmetmaria.nl

Naast Satsang begeleid ik ook Bewustzijn Weekenden en 5 daagse Bewustzijn Retraites (in mei 2020 is er oa een 5 daagse bewustzijn retraite op Ibiza). Verder heb ik een 3-daagse Bewustzijncursus ontwikkeld in samenwerking met de Spirits; Healen vanuit Bewustzijn, Lichter vanuit Bewustzijn en Manifesteren vanuit Bewustzijn en geef ik ook lezingen.

 

Je bent van Harte Welkom!

Meer informatie zie de agenda van mijn website www.satsangmetmaria.nl

in service vanuit licht, liefde en leegte,

Maria

Namasté!

 

 Zie mijn agenda